8 martie 2016

Darren White despre sistemul corupt din Romania

Aceasta poveste cu Darren White, fostul sef al serviciilor secrete americane, imi aminteste de perioada socialista cand Ceausescu a spus-o intr-un fel sau altul ca nu are nevoie de ajutorul american.
Imi place ca tipam in stanga si in dreapta cu capitalismul, dar suntem inconjurati de socialisti. Nu te poti ascunde de celebra vorba:"pe vremea lui Ceausescu era mai bine..." (vom comenta intr-un alt post).
Revenind, domnul Darren White, fostul sef al "US Secret Service" Europa de Est, care a lucrat 5 ani in Romania, aduce grave acuzatii DNA, DIICOT, SIE și SRI. El spune intr-un interviu acordat lui Robert Turcescu ca dosarele sunt facute la comanda politica si ca serviciile secrete lucreaza tot la comanda.
Urmariti integral interviul:


Domnul Darren White a mai vorbit o data la adresa tarii noastre, intr-un interviu pentru PoliticScan in care afirma ca Romania are o imagine foarte proasta peste hotare si ca eforturile politice ale DNA sunt total inutile.
Mai multe detalii: http://www.dcnews.ro/fost-ef-al-secrete-service-terge-pe-jos-cu-romania-tim-exact-ce-se-intampla_495521.html
Cineva trebuie sa le reaminteasca actualilor politicieni si parlamentari ca Romania nu mai este un stat comunist.