21 ianuarie 2017

"Arde, uite cum arde" #Bamboo




Nu as fi scris aceasta postare in mod normal deoarece pe orice canal gen Antena3, RTV, B1 s.a. doar despre acest incident se vorbeste:"Incendiu in clubul Bamboo din capitala!", dar prostimea trebuie adusa inapoi la realitate.

Martor ocular: „S-a fumat palmat” tot timpul" Cat de penal sa fii sa crezi ca a luat foc de la faptul ca se fuma inauntru? Ani intregi, seara de seara s-a fumat in cluburi si nu s-a mai intamplat nimic. Ganditi-va ca se fumeaza in clubul-depozit (Kulturhaus) si nu a luat foc (mare pacat... pardon minune).
Dupa: "nu avea autorizatie ISU".. dupa parerea mea cei de la ISU oricum sunt de pe alta planeta, inutili, salarii platite aiurea, vin si ei dupa ce se intampla cate un incendiu si dau o amenda, deci cu sau fara autorizatia lor imi e tot una.
Am vazut comentarii de genu:"O crâșmă de fițe in minus dar o eternă problemă: autoritățile, incapabile, corupte, sfidătoare la adresa legilor, moralei şi cetățenilor." personajul care a dat acest comentariu ori este ruso-fan ori "e la comanda".
Sau: "cum a prealuat PSD-ul puterea cum.." continuarea nu are impotanta cand inceputul e asa de imbecil. Cauti un vinovat si ai un creier cat o gaina, mai citeste si tu o carte.
Exemplele pot continua, legaturi cu mafia italiana a proprietarilor si alte perle romanesti. Dar mai bine sa ne trezim la realitate. Un martor intreg la cap a relatat cum incendiul a pornit de la tavan, deci slabe sanse sa fi fost de la artificii sau tigari.  Apoi, clubul Bamboo avea dimensiunea, aspectul si disciplina peste multe cluburi din Bucuresti, dar nu avea autorizatie.. csf, oare celelalte o au? :)
Ma intreb totusi ce interese se ascund in spatele incidentului. Autorizatia? Amenzile pe care ISU le va da prin Bucuresti? Alte interese? Niciodata nu vom afla adevarul, iar aceste acuzatii ale cetatenilor fani A3 , B1 si Digi sunt absolut fara nici un sens!
Concluzia este una simpla, daca intr-un club din topul cluburilor europene nu mai esti in siguranta, atunci de bombele din centrul vechi ce sa mai zici? :)

titlul inspirat din Parazitii feat Mr. Levy - Arde