20 martie 2015

Prostia romanilor este fara margini

O data cu primele raze de soare ale primaverii, caracterului ingrat si prostesc ar unor oameni a iesit la iveala. De la comporatmentul stradal si in trafic la urmarirea celor mai incompetente emisiuni TV posibile.
In ultimele saptamani am auzit atatea lucruri despre emisiunea cu jungla de la ProTV (nu ma intereseaza cum se numeste) si despre audientele record pe care le-a facut incat nu am mai putut dormii...era peste tot! Am inteles ca a fost castigata de Morosanu, cea mai potrivita persoana pentru acest rol (un corp cu muschi fara creier).
Sa nu uitam de cluburile si restaurantele cu lautari pline de personaje care se impiedica de marele de examen de doctorat numit BAC! Sau de credinta oarba in divinitate !
Un alt lucru care evidentiaza prostia romanilor sunt comentariile utilizatorilor de pe marile site-uri romanesti (digisport.ro, stirileprotv.ro, sport.ro etc.). Se injura unii pe altii, pun intrebari ridicole, posteaza anunturi fara legatura cu subiectul, fac spam, si multe alte lucruri care ii denigreaza in ochii oricarui cetatean european.
Sa numai vorbim de aurolacii care au iesit ca mustele odata cu aparitia soarelui si de cersetorii care castiga pe zi mai mult decat orice lucrator comercial.
Prostia este remarcata si de catre autoritati, capitala Romaniei fiind plina de gropi in urma zapezilor, acestea au avut nevoie de o luna si probabil de un milion de sesizari pentru a se apuca de reparatii.
Toate acestea acompaniate de taxe, impozite, mii de schimbari care numai vin, gunoaie peste tot, rromi ridicati in slavi si protejati (desi nu merita), salarii de rahat, taranii "smecheriti" la oras s.a, te fac sa te gandesti la frumusetle occidentului.
A! Sa nu uit de cocalarii manelisti care se inmultesc pe zi ce trece, inclusiv la TV la tot felul de emisiuni de 2lei: LaMaruta (Doamne ce nume tampit), AccesDirect, TeoShow etc.
Priviti cateva imagini care descriu cea ce spuneam...

 
 
  
 


12 martie 2015

Romanii si reteaua Twitter

Reteaua de socializare Twitter pare a avea un succes infim in randul romanilor, ceea ce este evident, oricine poate avea cont insa nu inseamna ca il si foloseste.
Twitter-ul nu este ca Facebook, nu este pentru a te lauda. Un like pe Facebook se obtine de 100 de ori mai usor decat un RT pe Twitter. Acesta poate fi unul din motivele pentru care nu e popular in Romania, desi are o platforma foarte usoara si nu necesita mai mult de un smarthphone.
Se ne gandim putin la populatie... Din punctul meu de vedere, cea mai mare parte a populatia Romaniei este divizata in: rromi, cocalari, tarani si persoane dezinteresate. Daca luam fiecare categorie pe rand avem rromii o categorie sociala foarte protejata pentru potentialul ei incult, cu obiceiuri si comportament urat nu se pot incadra pe aceasta retea de socializare, deci raman cu Facebook. Cea de a doua categorie cea a cocalarilor este tipica pentru lauda de sine, manele si comportament josnica, din nou ii lasam pe Facebook. Pentru tarani este prea complex si posibil neinteresant, iar persoanele neinteresate raman neinteresate. 
In concluzie, Facebook este cea mai populara printre romani datorita caracterului, orgoliului, obiceiuri si populatie. Sansele ca Twitter sa domine Facebook in Romania sunt aproape de zero. Dar speranta moare ultima :)